DARMOWA DOSTAWA PRZY ZAKUPACH OD 100ZŁ!

Kup w przeciągu:

14

[11.07,12.07]

a zamówienie wyślemy jeszcze dzisiaj

Dzisiaj nie wysyłamy.

Dzisiaj już nie wysyłamy. Paczka zostanie wysłana jutro.

Promocje %
KUFEREK KOSMETYCZNY FRYZJERSKI NA LAMPĘ 40-4/1
KUFEREK KOSMETYCZNY FRYZJERSKI NA LAMPĘ 40-4/1
99,90 zł 89,90 zł
szt.
ZESTAW ACETON + CLEANER 500ml +2 GRATISY
ZESTAW ACETON + CLEANER 500ml +2 GRATISY
34,90 zł 31,90 zł
szt.
047 Lakier Hybrydowy XFEM Nowa Formuła 6ml
047 Lakier Hybrydowy XFEM Nowa Formuła 6ml
28,90 zł 21,85 zł
szt.
049 Lakier Hybrydowy XFEM Nowa Formuła 6ml
049 Lakier Hybrydowy XFEM Nowa Formuła 6ml
28,90 zł 21,85 zł
szt.
25 lakier hybrydowy XFEM 5 ml
25 lakier hybrydowy XFEM 5 ml
19,99 zł 10,65 zł
szt.
087 Lakier Hybrydowy XFEM Nowa Formuła 6ml
087 Lakier Hybrydowy XFEM Nowa Formuła 6ml
28,90 zł 21,85 zł
szt.
065 Lakier Hybrydowy XFEM Nowa Formuła 6ml
065 Lakier Hybrydowy XFEM Nowa Formuła 6ml
28,90 zł 21,85 zł
szt.
074 Lakier Hybrydowy XFEM Nowa Formuła 6ml
074 Lakier Hybrydowy XFEM Nowa Formuła 6ml
28,90 zł 21,85 zł
szt.
67 lakier hybrydowy XFEM 5 ml
67 lakier hybrydowy XFEM 5 ml
19,99 zł 10,65 zł
szt.
097 Lakier Hybrydowy XFEM Nowa Formuła 6ml
097 Lakier Hybrydowy XFEM Nowa Formuła 6ml
28,90 zł 21,85 zł
szt.
045 Lakier Hybrydowy XFEM Nowa Formuła 6ml
045 Lakier Hybrydowy XFEM Nowa Formuła 6ml
28,90 zł 21,85 zł
szt.
Zestaw Baza Rubber Base + TOP NO WIPE 6ml UV/LED
Zestaw Baza Rubber Base + TOP NO WIPE 6ml UV/LED
59,90 zł 34,80 zł
szt.
Hybrydowy lakier magnetyczny XFEM Cat Eye 5 ml nr 4
Hybrydowy lakier magnetyczny XFEM Cat Eye 5 ml nr 4
23,99 zł 14,99 zł
szt.
XFEM BAZA HYBRID GEL BASE 5 ML JAKOŚĆ
XFEM BAZA HYBRID GEL BASE 5 ML JAKOŚĆ
24,90 zł 16,90 zł
szt.
CZYSTY ALKOHOL IZOPROPYLOWY IZOPROPANOL 99% 1L IPA
CZYSTY ALKOHOL IZOPROPYLOWY IZOPROPANOL 99% 1L IPA
34,00 zł 29,99 zł
szt.
ZESTAW 2x Lakier Hybrydowy 5ml + Base/Top GRATIS
ZESTAW 2x Lakier Hybrydowy 5ml + Base/Top GRATIS
27,99 zł 26,99 zł
szt.
0100 Lakier Hybrydowy XFEM Nowa Formuła 6ml
0100 Lakier Hybrydowy XFEM Nowa Formuła 6ml
28,90 zł 21,85 zł
szt.
095 Lakier Hybrydowy XFEM Nowa Formuła 6ml
095 Lakier Hybrydowy XFEM Nowa Formuła 6ml
28,90 zł 21,85 zł
szt.
113 lakier hybrydowy XFEM 5 ml
113 lakier hybrydowy XFEM 5 ml
19,99 zł 10,65 zł
szt.
Nowości!
ZESTAW ACETON + CLEANER 500ml +2 GRATISY
ZESTAW ACETON + CLEANER 500ml +2 GRATISY
34,90 zł 31,90 zł
szt.
ZESTAW ACETON + CLEANER 500ml +3 GRATISY
ZESTAW ACETON + CLEANER 500ml +3 GRATISY
44,90 zł 41,90 zł
szt.
009 Lakier Hybrydowy XFEM Nowa Formuła 6ml
009 Lakier Hybrydowy XFEM Nowa Formuła 6ml
28,90 zł 21,85 zł
szt.
007 Lakier Hybrydowy XFEM Nowa Formuła 6ml
007 Lakier Hybrydowy XFEM Nowa Formuła 6ml
28,90 zł 21,85 zł
szt.
006 Lakier Hybrydowy XFEM Nowa Formuła 6ml
006 Lakier Hybrydowy XFEM Nowa Formuła 6ml
28,90 zł 21,85 zł
szt.
003 Lakier Hybrydowy XFEM Nowa Formuła 6ml
003 Lakier Hybrydowy XFEM Nowa Formuła 6ml
28,90 zł 21,85 zł
szt.
005 Lakier Hybrydowy XFEM Nowa Formuła 6ml
005 Lakier Hybrydowy XFEM Nowa Formuła 6ml
28,90 zł 21,85 zł
szt.
004 Lakier Hybrydowy XFEM Nowa Formuła 6ml
004 Lakier Hybrydowy XFEM Nowa Formuła 6ml
28,90 zł 21,85 zł
szt.
002 Lakier Hybrydowy XFEM Nowa Formuła 6ml
002 Lakier Hybrydowy XFEM Nowa Formuła 6ml
28,90 zł 21,85 zł
szt.
Żel Budujący Xfem Creative Perfection 15 ml
Żel Budujący Xfem Creative Perfection 15 ml
29,90 zł 19,90 zł
szt.
Żel Budujący Xfem Creative Cover 15 ml
Żel Budujący Xfem Creative Cover 15 ml
29,90 zł 19,90 zł
szt.
Żel Budujący Xfem Creative Ultra White 15 ml
Żel Budujący Xfem Creative Ultra White 15 ml
29,90 zł 19,90 zł
szt.
Żel Budujący Xfem Creative White 15 ml
Żel Budujący Xfem Creative White 15 ml
29,90 zł 19,90 zł
szt.
043 Lakier Hybrydowy XFEM Nowa Formuła 6ml
043 Lakier Hybrydowy XFEM Nowa Formuła 6ml
28,90 zł 21,85 zł
szt.
045 Lakier Hybrydowy XFEM Nowa Formuła 6ml
045 Lakier Hybrydowy XFEM Nowa Formuła 6ml
28,90 zł 21,85 zł
szt.
042 Lakier Hybrydowy XFEM Nowa Formuła 6ml
042 Lakier Hybrydowy XFEM Nowa Formuła 6ml
28,90 zł 21,85 zł
szt.
Zaloguj się
Nie pamiętasz hasła? Zarejestruj się
Polityka prywatności

Polityka prywatności Sklepu XFEM - Lakiery hybrydowe | Marka dla profesjonalistów!
www.xfem.pl
(„Sklep”)

Drogi Użytkowniku!

Dbamy o Twoją prywatność i chcemy, abyś w czasie korzystania z naszych usług czuł się komfortowo. Dlatego też poniżej prezentujemy Ci najważniejsze informacje o zasadach przetwarzania przez nas Twoich danych osobowych oraz plikach cookies, które są wykorzystywane przez nasz Sklep. Informacje te zostały przygotowane z uwzględnieniem RODO, czyli ogólnego rozporządzenia o ochronie danych.

ADMINISTRATOR DANYCH OSOBOWYCH

BARBARA MARIANNA JANASZEWSKA, przedsiębiorca prowadzący działalność gospodarczą pod firmą CHROME BARBARA JANASZEWSKA, wpisany do Centralnej Ewidencji i Informacji o Działalności Gospodarczej prowadzonej przez ministra właściwego do spraw gospodarki i prowadzenia Centralnej Ewidencji i Informacji o Działalności Gospodarczej, NIP 7282269885, nr REGON 101583176 , ul. Nowy Świat 58A, 92-315 Łódź

Jeśli chcesz skontaktować się z nami w związku z przetwarzaniem przez nas Twoich danych osobowych, napisz do nas na adres e-mail: shop@sklep593920.shoparena.pl.

TWOJE UPRAWNIENIA

Przysługuje Ci prawo żądania:

  • dostępu do Twoich danych osobowych (art. 15 RODO),
  • ich sprostowania (art. 16 RODO),
  • usunięcia (art. 17 RODO),
  • ograniczenia przetwarzania (art. 18 RODO),
  • przeniesienia danych do innego administratora (art. 20 RODO).

A także prawo:

  • wniesienia w dowolnym momencie sprzeciwu wobec przetwarzania Twoich danych:
    • z przyczyn związanych z Twoją szczególną sytuacją – wobec przetwarzania dotyczących Ciebie danych osobowych, opartego na art. 6 ust. 1 lit. f RODO (tj. na realizowanych przez nas prawnie uzasadnionych interesach) (art. 21 ust. 1 RODO);
    • jeżeli dane osobowe są przetwarzane na potrzeby marketingu bezpośredniego, w zakresie, w jakim przetwarzanie jest związane z takim marketingiem bezpośrednim (art. 21 ust. 2 RODO).

Skontaktuj się z nami, jeśli chcesz skorzystać ze swoich praw. Sprzeciw w odniesieniu do wykorzystywania przez nas plików cookies (o których przeczytasz poniżej) możesz wyrazić zwłaszcza za pomocą odpowiednich ustawień przeglądarki.

Jeśli uznasz, że Twoje dane są przetwarzane niezgodnie z prawem, możesz złożyć skargę do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych.

DANE OSOBOWE I PRYWATNOŚĆ

Poniżej znajdziesz szczegółowe informacje na temat przetwarzania Twoich danych w zależności od podejmowanych przez Ciebie działań.

1. Złożenie zamówienia w Sklepie

W jakim celu?
realizacja Twojego zamówienia
Na jakiej podstawie?
umowa sprzedaży (art. 6 ust. 1 lit. b RODO) obowiązek prawny, związany z rachunkowością, zobowiązujący nas do przetwarzania Twoich danych osobowych (art. 6 ust. 1 lit. c RODO)
Jak długo?
przez okres obowiązywania wyżej wymienionej umowy do momentu wygaśnięcia ciążącego na nas obowiązku prawnego, związanego z rachunkowością
ponadto, Twoje dane będą przetwarzane do upływu okresu, w którym możliwe jest dochodzenie roszczeń – przez Ciebie lub przez nas
(więcej informacji na ten temat znajdziesz w ostatniej tabeli tej sekcji)
Co się stanie, jeśli nie podasz danych?
nie będziesz mieć możliwości złożenia zamówienia

2. Założenie konta w Sklepie

W jakim celu?
realizacja umowy o świadczenie usługi prowadzenia konta w Sklepie
Na jakiej podstawie?
umowa o świadczenie usług (art. 6 ust. 1 lit. b RODO)
Jak długo?
do momentu, w którym konto zostanie usunięte przez Ciebie lub przez nas na Twoje żądanie
ponadto, Twoje dane będą przetwarzane do upływu okresu, w którym możliwe jest dochodzenie roszczeń – przez Ciebie lub przez nas
(więcej informacji na ten temat znajdziesz w ostatniej tabeli tej sekcji)
Co się stanie, jeśli nie podasz danych?
nie będziesz mieć możliwości założenia konta i korzystania z jego funkcji, takich jak przeglądanie historii zamówień czy sprawdzenie statusu zamówienia

3. Nawiązanie z nami kontaktu (np. w celu zadania pytania)

W jakim celu?
obsługa Twoich zapytań lub zgłoszeń
Na jakiej podstawie?
umowa lub działania podejmowane na Twoje żądanie, zmierzające do jej zawarcia (art. 6 ust. 1 lit. b RODO) – w przypadku, gdy Twoje zapytanie lub zgłoszenie dotyczy umowy, której jesteśmy lub możemy być stroną nasz prawnie uzasadniony interes, polegający na przetwarzaniu Twoich danych w celu prowadzenia z Tobą komunikacji (art. 6 ust. 1 lit. f RODO) – jeżeli Twoje zapytanie lub zgłoszenie nie ma związku z umową
Jak długo?
przez czas trwania wiążącej nas umowy lub – jeśli umowa nie zostanie zawarta - do upływu okresu dochodzenia roszczeń – zobacz ostatnią tabelę tej sekcji* do upływu okresu dochodzenia roszczeń – zobacz ostatnią tabelę tej sekcji - lub do momentu, w którym uwzględnimy Twój sprzeciw wobec przetwarzania*
ponadto, Twoje dane będą przetwarzane do upływu okresu, w którym możliwe jest dochodzenie roszczeń – przez Ciebie lub przez nas
(więcej informacji na ten temat znajdziesz w ostatniej tabeli tej sekcji)
Co się stanie, jeśli nie podasz danych?
nie będziemy mieli możliwości udzielenia odpowiedzi na Twoje zapytanie lub zgłoszenie
* w zależności od tego, które ma zastosowanie w danym przypadku i które nastąpi najwcześniej

4. Ustawienia przeglądarki lub inne zbliżone działanie zezwalające na prowadzenie działań analitycznych

W jakim celu?
analiza sposobu korzystania i poruszania się przez Ciebie po stronie internetowej Sklepu, celem dostosowania strony do potrzeb i zachowania Użytkowników
(więcej na ten temat przeczytasz w sekcji „Działania analityczne” i „Pliki cookies” Polityki prywatności)
Na jakiej podstawie?
nasz prawnie uzasadniony interes, polegający na przetwarzaniu danych w podanym wyżej celu (art. 6 ust. 1 lit. f RODO)
Jak długo?
do momentu wygaśnięcia ważności lub usunięcia przez Ciebie plików cookies, wykorzystywanych do celów analitycznych
Co się stanie, jeśli nie podasz danych?
nie uwzględnimy Twoich preferencji dotyczących korzystania ze Sklepu w pracach nad jego rozwojem
* w zależności od tego, które ma zastosowanie w danym przypadku i które nastąpi najwcześniej

5. Wyrażenie przez Ciebie zgody na otrzymywanie od nas treści marketingowych (np. informacji o ofertach specjalnych)

W jakim celu?
wysyłka informacji marketingowych, zwłaszcza ofert specjalnych
Na jakiej podstawie?
Twoja zgoda na nasze działania marketingowe (art. 6 ust. 1 lit. a RODO)
Jak długo?
do momentu wycofania przez Ciebie zgody – pamiętaj, w każdej chwili możesz wycofać zgodę. Przetwarzanie danych do momentu cofnięcia przez Ciebie zgody pozostaje zgodne z prawem.
ponadto, Twoje dane będą przetwarzane do upływu okresu, w którym możliwe jest dochodzenie roszczeń – przez Ciebie lub przez nas
(więcej informacji na ten temat znajdziesz w ostatniej tabeli tej sekcji)
Co się stanie, jeśli nie podasz danych?
nie będziesz otrzymywać naszych materiałów marketingowych, w tym informacji o naszych ofertach specjalnych

6. Podjęcie działania lub zaniechanie mogące powodować powstanie roszczeń związanych ze Sklepem lub naszymi usługami

W jakim celu?
ustalenie, dochodzenie lub obrona ewentualnych roszczeń, związanych z zawartą umową lub świadczonymi usługami
Na jakiej podstawie?
nasz prawnie uzasadniony interes, polegający na przetwarzaniu danych osobowych we wskazanym powyżej celu (art. 6 ust. 1 lit. f RODO)
Jak długo?
do upływu okresu przedawnienia roszczeń lub do momentu, w którym uwzględnimy Twój sprzeciw wobec przetwarzania*
Co się stanie, jeśli nie podasz danych?
brak możliwości ustalenia, dochodzenia lub obrony roszczeń
* w zależności od tego, które ma zastosowanie w danym przypadku i które nastąpi najwcześniej

PUBLIKOWANIE DANYCH

Jeśli zdecydujesz się na opublikowanie komentarza, jego treść oraz Twój podpis będą widoczne dla innych użytkowników Sklepu.

Nie ujawniamy innym użytkownikom Twojego adresu e-mail – chyba że sam to zrobisz.

DZIAŁANIA ANALITYCZNE

W ramach Sklepu prowadzimy działania analityczne, mające na celu zwiększenie jego intuicyjności i przystępności – w odniesieniu do Ciebie będzie to miało miejsce, jeśli zezwolisz na takie działania. W ramach analizy będziemy brać pod uwagę sposób, w jaki poruszasz się po Sklepie – a więc np. to, ile czasu spędzasz na danej podstronie, czy w które miejsca w Sklepie klikasz. Dzięki temu możemy dostosować układ i wygląd Sklepu oraz zamieszczane w nim treści do potrzeb Użytkowników.

BEZPIECZEŃSTWO DANYCH

Przetwarzając Twoje dane osobowe stosujemy środki organizacyjne i techniczne zgodne z właściwymi przepisami prawa, w tym stosujemy szyfrowanie połączenia za pomocą certyfikatu SSL.

PLIKI COOKIES

Nasz Sklep, jak większość witryn internetowych, korzysta z tzw. plików cookies (ciasteczek). Pliki te:

  • są zapisywane w pamięci Twojego urządzenia (komputera, telefonu, itd.);
  • nie powodują zmian w ustawieniach Twojego urządzenia.

W tym Sklepie ciasteczka wykorzystywane są w celach:

  • zapamiętywania Twojej sesji
  • statystycznych
  • marketingowych

Aby dowiedzieć się, jak zarządzać plikami cookies, w tym jak wyłączyć ich obsługę w Twojej przeglądarce, możesz skorzystać z pliku pomocy Twojej przeglądarki. Z informacjami na ten temat możesz zapoznać się wciskając klawisz F1 w przeglądarce. Ponadto odpowiednie wskazówki znajdziesz na następujących podstronach, w zależności od przeglądarki, której używasz:

Pliki cookies nie będą przetwarzane przez nas dłużej niż 15 minut od ostatniej wizyty w Sklepie.

Korzystając z odpowiednich opcji Twojej przeglądarki, w każdej chwili możesz:

  • usunąć pliki cookies,
  • blokować wykorzystanie plików cookies w przyszłości.

W takich przypadkach nie będziemy ich już dłużej przetwarzać.

Więcej informacji o plikach cookies znajdziesz w Wikipedii.

USŁUGI ZEWNĘTRZNE / ODBIORCY DANYCH

Korzystamy z usług podmiotów zewnętrznych, które wspierają nas w prowadzeniu działalności. Powierzamy im do przetwarzania Twoje dane – podmioty te przetwarzają dane wyłącznie na nasze udokumentowane polecenie.

Poniżej znajdziesz listę odbiorców Twoich danych:

DZIAŁANIE ODBIORCY DANYCH PRZEKAZANIE DANYCH POZA UNIĘ EUROPEJSKĄ
każde działanie w związku ze Sklepem hostingodawca nie ma miejsca
osoby współpracujące z nami na podstawie umów cywilnoprawnych, wspierające naszą bieżącą działalność nie ma miejsca
operator internetowej platformy handlowej nie ma miejsca
przebywanie na stronie Sklepu z ustawieniami zezwalającymi na prowadzenie działań analitycznych podmiot umożliwiający działania analityczne na stronie nie ma miejsca
założenie konta w Sklepie dostawca standardowego oprogramowania biurowego (w tym skrzynki poczty elektronicznej) nie ma miejsca
złożenie zamówienia w Sklepie dostawca płatności nie ma miejsca
podmiot zapewniający dostawę towaru – chyba że wybrałeś opcję odbioru osobistego nie ma miejsca
dostawca oprogramowania ułatwiającego prowadzenie działalności (np. oprogramowanie księgowe) nie ma miejsca
dostawca standardowego oprogramowania biurowego (w tym skrzynki poczty elektronicznej) nie ma miejsca
biuro rachunkowe nie ma miejsca
podmiot zapewniający system ratalny nie ma miejsca
zapis na newsletter lub wyrażenie zgody na przesyłanie wiadomości marketingowych podmiot zapewniający wysyłkę newslettera lub wiadomości marketingowych nie ma miejsca
skorzystanie z komunikatora dostępnego w Sklepie podmiot dostarczający komunikator dostępny w Sklepie nie ma miejsca
nawiązanie z nami kontaktu (np. zadanie pytania) dostawca standardowego oprogramowania biurowego (w tym skrzynki poczty elektronicznej) nie ma miejsca

A ponadto:

odpowiednie organy publiczne w zakresie, w jakim jesteśmy zobowiązani do udostępnienia im danych.

do góry
Sklep jest w trybie podglądu
Pokaż pełną wersję strony
Sklep internetowy Shoper.pl